länge sen

Nu är det riktigt länge sedan jag skrev i denna blogg, hadet t.o.m glömt att jag hade den..

Skolan är igång på allvar denna terminen är nog den tuffaste hittills by faaar.

Just nu är jag sjuk dessutom, ska in till sjukhuset imorrn så får hoppas att lösningen kommer då..

Roligare än så är det inte i mitt liv just nu, jag har legat i sängen i 10 dagar och förhoppningsvis blir det inte fler..

Mitt liv har varit väldigt komplicerat på sistone eller rättare sagt de senaste 4 månaderna.. Jag har träffat en kille, som jag egentligen aldrig skulle träffa. Allt det han är står för etc är sånt som jag vanligtvis blir avtänd av hos en kille.

Men ngt spec måste det ha varit, han vände upp och ner på mitt liv. Nu är han dock ute ur mitt liv och det är för mitt eget bästa.

Man kan inte ge och ge hur mycket som helst och inte få ngt tillbaka. Han gav tillbaka men han har inte insikten i att förstå vissa saker. Jag har ALDRIG ställlt upp så mycket för ngn i mitt liv som jag ställde upp för honom..

Tacken den kom aldrig, istället får man höra att man e elak, och svår att ha med o göra. Där tog mitt tålamod slut, jag kan bara hoppas att han ngn gång i framtiden inser hur mycket jag faktiskt har ställt upp för honom och hjälpt honom...

Det kommer jag dock aldrig få reda på, men för nästa tjejs skull som han träffar så hoppas jag att ngt förändras inom honom. Han har inte varit snäll mot mig när jag tänker efter, han har manipulerat, betett sig illa och inte respekterat mig. Alla lögner är jag också fruktansvärt trött på, e det ngt jag inte klarar av så är det lögnare...

Men nu blir det hädanefter fokus på skola, jobb och att bli frisk..


RSS 2.0